Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη του ΠΟΑ στην περιοχή μας


Το Δεκέμβρη, έχει προγραμματιστεί από τον Πεζοπορικό Όμιλο Αθηνών επίσκεψη στην περιοχή μας.
Σε συνεργασία με τον αρχηγό της αποστολής Μάρκο Κουφοπαντελή έγινε το Σαββατοκύριακο 3-4/12 site survey στο μονοπάτι ανάβασης στον Ταφιασό (Παλιοβούνα - Κλόκοβα) απ' τη Ρίζα. Ακολούθησε καθαρισμός του μονοπατιού την Κυριακή 11/12.
Τα μέλη και οι φίλοι μας που επιθυμούν να περπατήσουν το μονοπάτι μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή του ΠΟΑ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του ΠΟΑ:
24-26/12 Χριστούγεννα: Ορεινή Ναυπακτία – Τρίκορφο ΒΔ1
Σάββατο: Aναχώρηση στις 07:30 για Κόρινθο – Αντίρριο – Άνω Καλαβρούζα. Ανάβαση στην Παλιοβούνα (Κλόκοβα 1037μ.) με την όμορφη θέα στα Αχαϊκά βουνά και τα νησιά του Ιονίου. Ώρες πορείας: 3, ΥΔ: 450μ. Κατάβαση από τα ίδια και αναχώρηση για Ναύπακτο. Βόλτα στην παλιά πόλη με το κάστρο και το λιμάνι. Δείπνο σε ταβέρνα και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.
Κυριακή: Αναχώρηση για Ευπάλιο – Ποτιδάνεια, στην Ορεινή Ναυπακτία. Ανάβαση από μονοπάτι στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια, μέσα από ελατόδασος, στη ράχη που βγάζει στην κορυφή του Τρίκορφου (1549μ.) με θέα στον Κορινθιακό, τη Γκιώνα και τα Βαρδούσια. Ώρες πορείας: 5, ΥΔ: 750μ. Επιστροφή από τα ίδια, φαγητό και διανυκτέρευση στη Ναύπακτο.
Δευτέρα: Αναχώρηση για Μαραθιά – Σεργούλα. Ανάβαση στο διάσελο μεταξύ των http://www.blogger.com/img/blank.gifβουνών Σπουλιθάρι και Λιθαρόσυρμα και κατάβαση στον Πύργο και στη συνέχεια στον Μαραθιά. Ώρες πορείας: 5, ΥΔ: 450μ. Φαγητό σε ταβέρνα και επιστροφή από Ιτέα για Αθήνα.
Δήλωση με προκαταβολή από: 9/11 Αρχηγός: Μάρκος Κουφοπαντελής
ΥΓ
Περιηγηση στο περιοδικό του ΠΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: