Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

1ος Δρόμος Υγείας Ναύπακτος - Πάτρα

Με επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Δρόμος Υγείας Ναύπακτος - Πάτρα που διεξήχθη την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, με αφετηρία την πλατεία Ναυπάκτου (Λιμάνι) και μέσω γέφυρας Ρίου – Αντίρριου,  τερματισμό, την Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων και Περιπατητών «Το Πάρκο της Αγυιάς», σε συνεργασία με το σύλλογο LEPANTO που προσφερε μεγάλη στήριξη  στο κομμάτι Ναύπακτος -Αντίρριο, καθώς και στην έκδοση των αποτελεσμάτων.
Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 270 αθλητές από όλη την Ελλάδα , εκκίνησαν 260 και τερμάτισαν 249.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος γνωστοί αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδος. Πρώτος τερμάτισε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΔΥΠ) με χρόνο 1.24,25, δεύτερος ο ADAM AHMET MUSA (ΦΕΙΔΙΠΠΕΙΔΗΣ) με χρόνο 1.29,04 και τρίτος ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ (ανεξάρτητος) με χρόνο 1.39,43.
Επίσης στον αγώνα έλαβαν μέρος 33 γυναίκες από τις οποίες τερμάτισαν 31. Πρώτη ήρθε η ΝΙΚΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ (ΕΔΔΕΣΑΙΚΗ) με χρόνο 1.43,39, δεύτερη η ΠΕΡΛΑΝ ΠΑΣΚΑΛ (ανεξάρτητη) με χρόνο 1.52,39 και τρίτη η ΠΟΠΗ ΓΑΤΣΟΥΔΗ (ΣΔΥΠ) με χρόνο 1.55,07. 
Παράλληλα διεξήχθη και ο 1ος Αγώνας Υγείας Περιπάτου 6,5χλμ, με αφετηρία την παραλία Μποζαϊτίκων και μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολούθησαν και οι δρομείς τερματισμό στην Πλατεία Γεωργίου, όπου συμμετείχαν μέλη και φίλοι της ΦΟΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. Στον περίπατο αυτό έλαβαν μέρος 105 περιπατητές και τερμάτισαν όλοι.
Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα των Δήμων Πατρέων και Ναυπάκτου και τη συμπαράσταση της Γέφυρας Α.Ε.
Μετά τον τερματισμό ακολούθησαν βραβεύσεις και Ελληνικοί χοροί από το χορευτικό συγκρότημα Δήμου Πατρέων, στο ΑΙΘΡΙΟ της πλατείας Γεωργίου (πρώην ΕΣΠΕΡΟΣ).
 
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: