Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αρχαιρεσίες 2017

Αγαπητά μέλη της ομάδας

Έφτασε ο καιρός να γίνουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας που θα μας εκπροσωπεί για τη διετία 2017 - 2018.

Αποφασίσαμε και φέτος οι υποψηφιότητες να υποβληθούν ηλεκτρονικά, όπως και προ διετίας. Έτσι όποιο μέλος επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα θα πρέπει να συντάξει τη συνημμένη φόρμα και να τη στείλει στο e-mail: antonnikos@gmail.com μέχρι το αργότερο στις 10 Μαρτίου 2017.

Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη να ενδιαφερθούν για το μέλλον της ομάδας, ώστε να γίνουν οι συνθήκες των εκδηλώσεων και των εκδρομών ακόμα πιο ευχάριστες, ασφαλέστερες και δημιουργικές. Επίσης να τηρηθεί η σχετική προθεσμία για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε σύντομα τη γενική συνέλευση.

Ως γνωστόν ο έως σήμερα πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σωτηρόπουλος, για επαγγελματικούς λόγους θα αναχωρήσει στο εξωτερικό. Έτσι ο συντονισμός και ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων θα πρέπει να ανατεθεί σε άλλα μέλη, για να μπορέσει απρόσκοπτα να συνεχιστεί η λειτουργία της ομάδας. Στο σταυροδρόμι αυτό των εξελίξεων, οι δημιουργικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες όσο ποτέ και βέβαια άτομα με επιθυμία για προσφορά είναι αναγκαία, για να μπορέσουν να τις υλοποιήσουν.

Παρακαλούμε αντιγράψτε την παρακάτω φόρμα, συμπληρώστε τη και στείλτε τη στο e-mail:

antonnikos@gmail.com

                 Εικόνα χωρίς λεζάντα


Επώνυμο :  

Όνομα:  

Διεύθυνση:  

Πόλη:  

e mail:  

Τηλέφωνο:

Θέτω υποψηφιότητα για μέλος του Δ.Σ. για τη διετία 2017 - 2018




                                                                              Ευχαριστούμε 
                                                                                     Το 
                                                                            απερχόμενο Δ.Σ.









Δεν υπάρχουν σχόλια: